Foto: F64
Pasaules kausa izcīņas posmā Sanktmoricā varētu notikt Jāņa Miņina konfliktā iesaistīto pušu sarunas – pie sarunu galda sēdīsies pats sportists, Latvijas Bobsleja federācijas (LBF) vadība, Latvijas bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis un pārējie izlases bobslejisti, ziņo laikraksts "Diena".

Latvijas bobsleja pilots Jānis Miņins, kurš nav iekļauts Latvijas izlases sastāvā startam Pasaules kausa (PK) izcīņas sacensībās, nākamnedēļ plāno doties uz Šveices kūrortu Sanktmoricu, kur palīdzēs kādai no konkurējošo valstu komandām. "Esmu apzinājis iespējamos variantus un izskatās, ka līdz sezonas beigām būšu konsultants vienā no komandām," "Dienai" atklāja Miņins.

Pēc neoficiālas informācijas Miņins plāno sadarboties ar Slovākijas izlasi.

Jau ziņojām, ka janvāra sākumā izvērtās konflikts starp Jāni Miņinu un Latvijas izlases vadību, kā rezultātā sportists tika izslēgts no komandas.Miņins izlases trenerim Sandim Prūsim pārmeta apgalvojumus, ka viām trūkst motivācijas, savukārt treneris norādīja, ka sportists nav pildījis pienākumus attiecībā pret komandu.Tai pašā laika nedz federācijas, nedz izlases vadība nenoliedza, ka "durvis uz izlasi Miņinam nav aizvērtas" un konfliktu ir iepējams atrisināt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!