Foto: Reuters/Scanpix
Pasaules kausa izcīņas septītajā posmā bobslejā divnieku sacensībās piektdien uzvaru izcīnīja kanādieša Lindona Raša pilotētā ekipāža.

Olimpiskajā Vistleras trasē Kanādā notikušo sacensību pirmajā braucienā Rašs sasniedza otro labāko rezultātu, bet otrajā uzrādīja labāko laiku, ar ko bija pietiekami, lai summā par 0,07 sekundēm apsteigtu vācieti Maksimiljanu Arntu.

Savukārt trešo vietu izcīnīja šveicieša Beāta Hefti pilotētais divnieks, kas Rašam zaudēja 0,22 sekundes.

Latvijas sportisti šajā Pasaules kausa posmā nestartē.

Pēc septiņiem posmiem Pasaules kausa kopvērtējumā divnieku konkurencē pirmajā vietā ar 1470 punktiem atrodas Hefti, bet otro vietu ar 1373 punktiem ieņem Arnts. Savukārt trešais ar 1232 punktiem ir krievs Aleksandrs Zubkovs, kurš piektdien ieņēma ceturto pozīciju.

No Latvijas sportistiem Oskars Melbārdis ar 1024 punktiem kopvērtējumā šobrīd atrodas devītajā vietā, Edgars Maskalāns ar 600 punktiem ieņem 16.vietu, bet Uģis Žaļims ticis pie 445 punktiem, kas viņam dod 22.pozīciju.

Naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika trasē dosies četrinieki.

Arī pēdējais Pasaules kausa posms risināsies Kanādā - Kalgari.

Pasaules kausa ieskaitē šosezon notiks astoņi posmi, bet sezona februāra otrajā pusē noslēgsies ar pasaules čempionātu, kas risināsies Leikplesidas trasē ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!