Foto: F64
Latvijas bobsleja un skeletona vadība izsludinājusi konkursu jauno talantu meklēšanā, un šoreiz jauno sportistu testi notiks 30. aprīlī pulksten 12.00 Rīgā, Augšielā 1, Daugavas stadiona vieglatlētikas manēžā, informēja Latvijas Bobsleja un Skeletona federācija.

Tiek aicināti spēcīgi, ātri un sevis apliecinot griboši jaunieši, vēlams no 17- 26 gadu vecumam, augumā no 170 centimetriem un vairāk. Kandidātiem vēlams 30 metrus gaitā veikt vismaz 3,20 sekundēs un tālumā no vietas aizlēkt vismaz 2,75 metrus.

"Bobslejā un skeletonā Latvija pieder pasaules sporta lielvalstīm un to lieliski pierādījušas aizvadītās sezonas. Tās bijušas spīdošas un vainagojušās gan ar uzvarām pasaules kausa kopvērtējumā, gan medaļām olimpiskajās spēlēs, gan pasaules un Eiropas čempionātos. Šogad Latvija pirmoreiz tikusi arī pie pasaules čempiona titula bobslejā. Latvijas sportisti pašlaik ir pasaules elitē, lai tā būtu arī nākotnē, atkal tiek rīkota atlase un meklēti jauni talanti gan bobslejā, gan skeletonā," teikts federācijas paziņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!