Vizuāli pievilcīga un ļoti ātri pagatavojama kūka ābolu ražas laikam.

::recepte::

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Cepešpannu liek krāsnī, lai uzrakst.

Viegli izrullē kārtaino mīklu uz cepamā papīra. Pārkaisa ar marcipāna gabaliņiem, atstājot brīvas ārējās malas 2.5 centimetru platumā.

Pārklāj ar ābolu šķēlītēm.

Cepamo papīru ar sagatavoto kūku pārceļ uz uzkarsētās pannas un cep cepeškrāsnī 30 minūtes vai arī kamēr kūkas malas ir kļuvušas zeltaini brūnas un āboli - mīksti.

Nedaudz atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru.

4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 gnedaudz atlaidināta kārtainā mīkla250 gmarcipāns, sarīvēts3 gab.āboli, pārgriezti uz pusēm un ar izņemtu serdi1 ĒKpūdercukurs

Sagatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Cepešpannu liek krāsnī, lai uzrakst.

2

Viegli izrullē kārtaino mīklu uz cepamā papīra. Pārkaisa ar marcipāna gabaliņiem, atstājot brīvas ārējās malas 2.5 centimetru platumā.

3

Pārklāj ar ābolu šķēlītēm.

4

Cepamo papīru ar sagatavoto kūku pārceļ uz uzkarsētās pannas un cep cepeškrāsnī 30 minūtes vai arī kamēr kūkas malas ir kļuvušas zeltaini brūnas un āboli - mīksti.

5

Nedaudz atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!