Foto: Publicitātes foto
Latvijas ātrslidotājam Haraldam Silovam startu Pasaules kausa pirmajos divos posmos ietekmējusi muguras trauma, portālam "Delfi" atklāja Latvijas Slidošanas apvienības (LSA) ģenerālsekretāre Arta Strautmane.

Aizvadītajā nedēļā Japānā notika Pasaules kausa izcīņas pirmais posms, taču Silovam pirms starta "sarāva" muguru, un viņš nevarēja piedalīties. "Viņam problēmas ar muguru ir kopš vasaras. Haralds aizbrauca uz Japānu un trenējās, cerot, ka būs ticis uz kājām," komentēja Strautmane. "

Silovs šonedēļ devās uz Dienvidkorejas pilsētu Seulu, kur risinās sezonas otrais posms. Viņš sākotnēji plānojis, ka varēs iziet uz ledus visās savās disciplīnās, tomēr veselība to neļauj darīt. Kā informēja LSA pārstāve, tad Silovs svētdien piedalīsies tikai sacensībās ar masu startu, jo tur nav tik svarīgs starta uzrāviens.

Decembrī Silovs plānojis startēt Pasaules kausa posmos Vācijā un Nīderlandē, bet neilgi pēc gadu mijas – Eiropas čempionātā Čeļabinskā, taču pagaidām nav skaidrs, vai šie plāni tiks mainīti muguras savainojuma dēļ.

Par tālākiem plāniem Silovs vēl nav izlēmis, iepriekš portālu "Delfi" informēja LSA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!