Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc savas komandas uzvaras Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) "play-off" pirmās kārtas ceturtajā mačā izteicās, ka šī bijusi ļoti laba spēle.

Foto galerija

"Sākumā nebijām tik aktīvi, kā gribētos, otrajā periodā jau bija labāk, bet kad izlīdzinājām rezultātu, jau bija pavisam cita spēle, daudz vārtu momentu," pēcspēles preses konferencē atzina Šuplers. "Labi darbojāmies pie vārtiem, pelnīti uzvarējām."

Komentējot spēles tiesāšanu, Šuplers teica: "Mums nav tiesību kritizēt tienešu darbu, lai ar to tiek skaidrībā KHL vadība un komiteja. Noraidījumos ir liels risks ielaist vārtus. Ja 18 minūtes spēlē mazākumā, tas spēcīgi ietekmē rezultātu, bet, paldies Dievam, iemetām iepriekšējā spēlē un arī šajā."

"Gatavoties vajag katram periodam tagad, bet strādāt nu jau var tikai uz personisko un komandas disciplīnu, jo meistarību "play-off" turnīrā vairs nepacelsi," par nākamajām spēlēm teica rīdzinieku treneris.

Jau ziņojām, ka ceturtajā pirmās kārtas spēlē Rīgas "Dinamo" papildlaikā ar 2:1 uzvarēja Maskavas "Dinamo", sērijā izvirzoties vadībā ar 3-1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!