Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas otrās kārtas trešo spēli 12.martā Rīgas "Dinamo" tomēr aizvadīs "Arēnā Rīga", informē Rīgas "Dinamo".

Atgādinām, ka Gagarina kausa izcīņas otrajā kārtā Rīgas "Dinamo" tiksies ar "Lokomotiv", kas regulārajā čempionātā bija spēcīgākā komanda Rietumu konferencē.

Tomēr sērijas trešā spēle rīdzinieku laukumā ieplānota 12. martā, kad "Arēnā Rīga" paredzēts krievu estrādes mākslinieka Valērija Meladzes koncerts. Tagad starp Rīgas "Dinamo", "Arēna Rīga" un koncerta rīkotājiem "Makroconcert" panākta vienošanās, ka Rīgas "Dinamo" un "Lokomotiv" spēle sāksies pulksten 13. Uzreiz pēc tam "Arēnas Rīga" zāle tiks pārbūvēta tā, lai tajā varētu notikt koncerts, kas paredzēts pulksten 19.

Atrisinot šo problēmu, Rīgas "Dinamo" īpaši pateikušies "Arēnai Rīga", "Makroconcert", KHL vadībai, Jaroslavļas "Lokomotiv" komandai un arī pašam dziedātājam Valērijam Meladzem "par izrādīto sapratni un pretīmnākšanu Latvijas hokeja līdzjutējiem".

Rīgas "Dinamo" un "Lokomotiv" sērijas līdz četrām uzvarām pirmās divas spēles 8. un 10.martā paredzētas Jaroslavļā. Nākamās divas - 12. un 14.martā - risināsies "Arēnā Rīga".

Ja būs nepieciešams, tad sērijas līdz četrām uzvarām piektā spēle 16.martā notiks Jaroslavļā, sestā spēle - 18.martā Rīgas "Dinamo" laukumā, bet septītā spēle - 20.martā Jaroslavļā. Ja sērijā būs nepieciešamas vismaz sešas spēles, tad Rīgas "Dinamo" atkal radīsies problēmas ar spēlēšanu "Arēnā Rīga", jo šobrīd 18.martā "Arēnā Rīga" ir paredzēts gregoriāņu mūku dziedājumu iedvesmotās vācu grupas "Gregorian" koncerts. Rīgas "Dinamo" pagaidām nav komentējis, kur tiks aizvadīta 18.marta spēle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!