Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rīgas "Dinamo" vadība, mēģinot risināt problēmas ar mājas spēles aizvadīšanu 12.martā, izskatījusi arī variantus par mača aizvadīšanu Jaroslavļā vai Sanktpēterburgā, informē Rīgas "Dinamo".

Atgādinām, ka KHL Gagarina kausa otrajā kārtā Rīgas "Dinamo" tiksies ar Jaroslavļas "Lokomotiv", un šīs sērijas pirmā spēle jau otrdien notiks Jaroslavļā.

KHL apstiprinātais spēļu grafiks rīdziniekiem radīja problēmas ar mājas spēles aizvadīšanu "Arēnā Rīga" 12.martā, jo tajā vakarā hallē paredzēts krievu estrādes mākslinieka Valērija Meladzes koncerts. Tomēr pirmdien tika panākta vienošanās, ka mačs "Arēnā Rīga" notiks un sāksies pulksten 13, bet Meladzes koncerts sāksies vakarā pusotru stundu vēlāk nekā paredzēts – pulksten 20:30.

Pirms lēmuma pieņemšanas Rīgas "Dinamo" valde izskatījusi arī citus variantus, piemēram, "Jaroslavļā, Sanktpēterburgā vai kādā no Latvijas mazajām arēnām", taču tas neatbilstu "Rīgas "Dinamo" komandas līdzjutēju interesēm", norāda "Dinamo".

Rīgas "Dinamo" Gagarina kausa pirmajā kārtā ar 4-2 pieveica Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Dinamo", otro gadu pēc kārtas iekļūstot otrajā kārtā. Savukārt "Lokomotiv" pirmajā kārtā gāja daudz grūtāk, jo tikai ar 4-3 pieveica Minskas "Dinamo", kas Gagarina kausā iekļuva pēdējā mirklī.

Rīgas "Dinamo" valde pirmdien, vērtējot pirmās kārtas pārvarēšanu, atzina komandas parādīto sniegumu par ļoti labu.

Rīgas "Dinamo" un "Lokomotiv" sērijas līdz četrām uzvarām otrā spēle 10.martā paredzēta Jaroslavļā, bet nākamās divas - 12. un 14.martā - risināsies "Arēnā Rīga".

Ja būs nepieciešams, tad sērijas līdz četrām uzvarām piektā spēle 16.martā notiks Jaroslavļā, sestā spēle - 18.martā Rīgas "Dinamo" laukumā, bet septītā spēle - 20.martā Jaroslavļā. Ja sērijā būs nepieciešamas vismaz sešas spēles, tad Rīgas "Dinamo" atkal radīsies problēmas ar spēlēšanu "Arēnā Rīga", jo šobrīd 18.martā "Arēnā Rīga" ir paredzēts gregoriāņu mūku dziedājumu iedvesmotās vācu grupas "Gregorian" koncerts. Rīgas "Dinamo" pagaidām nav komentējis, kur tiks aizvadīta 18.marta spēle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!