Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" regulārā čempionāta spēlē šodien savā laukumā uzņem Maskavas "Dinamo" komandu, kuru vada bijušie Latvijas izlases treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Spēle "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Kā ziņots, iepriekšējās divās spēlēs Rīgas "Dinamo" komanda ne tikai zaudējusi Minskas "Dinamo" un Popradas "Lev" vienībām, bet arī rādījusi ļoti nepārliecinošu sniegumu.

Savukārt Maskavas "Dinamo" komanda pēc diviem zaudējumiem pirmajās trijās spēlēs nākamajās trijās izcīnījusi uzvaras.

Pagājušajā sezonā abas komandas savā starpā tikās 11 reizes - piecās regulārā čempionāta spēlēs rīdzinieki izcīnīja četras uzvaras, bet Gagarina kausa Rietumu konferences ceturtdaļfinālā Latvijas komanda bija pārāka ar rezultātu 4-2.

Pašlaik KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar četriem punktiem piecās spēlēs ieņem devīto vietu, bet Maskavas klubs ar 12 punktiem sešās cīņās atrodas piektajā pozīcijā.

Pēc šīs spēles Rīgas "Dinamo" komanda uzsāks četru maču izbraukuma sēriju, kurā tiksies ar Sanktpēterburgas SKA, Maskavas "Spartak", Čerepovecas "Severstaļ" un Čehovas "Vitjaz" komandām.

Rīgas "Dinamo" minimālais uzdevums šajā sezonā ir iekļūšana Gagarina kausa izcīņā.

Kā ziņots, aizvadītajā sezonā Rīgas "Dinamo" komanda aizkļuva līdz Gagarina kausa Rietumu konferences pusfinālam, kurā sērijā līdz četrām uzvarām ar rezultātu 1-4 zaudēja Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībai, kas pēc traģiskas aviokatastrofas, kurā bojā gāja visi vienības hokejisti, ieskaitot leģendāro latviešu aizsargu Kārli Skrastiņu, šosezon sacensībās nepiedalās.

Kā ziņots, Znaroks un Vītoliņš kopš 2008.gada trenēja Balašihas MVD komandu, kurai 2009./10.gada sezonā palīdzēja aizkļūt līdz Gagarina kausa finālsērijai. Sekojošajā starpsezonā MVD komanda tika apvienota ar Maskavas "Dinamo" vienību, bet par jaunās komandas treneriem iecēla tieši Latvijas speciālistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!