Foto: LETA
Bijušais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs šajā pašā amatā varētu strādāt citā līgas komandā Prāgas "Lev", vēsta interneta mājaslapa "telegraf.lv".

Atgādinām, ka Sējējs otrdien pameta "Dinamo" ģenerālmenedžera amatu, bet uz laiku viņa pienākumus veiks valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis. Tikmēr kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis intervijā "Latvijas Televīzijai"(LTV) atklāja, ka viens no kandidātiem uz ģenerālmenedžera amatu esot komandas kapteinis Sandis Ozoliņš.

"Sējēja jaunajam izaicinājumam mēs izlēmām šķēršļus nelikt, jo viņam tas piedāvājums tiešām ir ļoti labs. Tā komanda ar Sējēja palīdzību jau ir diezgan labi nokomplektēta," intervijā LTV sacīja Savickis. "Es domāju, ka Sējējs jaunajā komandā pildīs to pašu darbu, bet viņam būs vairāk pienākumu."

"Mēs esam apsprieduši iespējamos kandidātus uz šo amatu. Viens no kandidātiem uz ģenerālmenedžera amatu ir Sandis Ozoliņš," izteicās Savickis.

Atgādinām, ka aizvadītajā sezonā "Lev" komanda spēlēja Slovākijas pilsētā Popradā, taču no nākamās sezonas pārcelsies uz Prāgu. Sējējs savā profesionālajā sportista karjerā ir spēlējis vairākās Čehijas komandās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!