Foto: LETA

Latvijas komandu Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā ar Ufas "Salavat Julajev" vienību iegāzusi spēle vairākumā un mazākumā, uzskata uzbrucējs Miks Indrašis.

Kā ziņots, pirmdien aizvadītajā cīņā rīdzinieki savā laukumā piedzīvoja neveiksmi pagarinājumā ar rezultātu 2:3.

"Spēli izdevās sākt kā pirmajam numuram, kas arī bija galvenais treneru uzstādījums - visu laiku izdarīt spiedienu uz pretiniekiem un ne uz mirkli neļaut viņiem justies brīvi," sarunā ar aģentūru LETA pastāstīja rīdzinieku uzbrucējs. "To arī centāmies darīt, kas vairāk vai mazāk izdevās visas spēles garumā. Pāris epizodēs tomēr palaidāmies, taču beigās atkal izdevās uzspiest savu spēli."

Ar šo neveiksmi rīdzinieki pārtrauca trīs panākumu sēriju savā laukumā, bet "Salavat Julajev" izcīnīja pirmo panākumu pēdējos četros mačos.

"Zinājām, ka pretinieks pie mums ieradies ar trim pēc kārtas piedzīvotiem zaudējumiem. Lai arī komanda ir ļoti spēcīga, arī mēs esam tādi paši un varam spēlēt pret jebkuru," uzsvēra Indrašis. "Morāli šie trīs zaudējumi noteikti uz viņiem uzlika papildus spiedienu, kas arī tīri taktiski lika viņiem vairāk nākt mums virsū. Tādejādi arī mums pavērās vairāk iespējas uzbrukt, taču šoreiz neizdevās to pilnvērtīgi izmantot, lai arī iespēju gūt vārtus mums bija vairāk."

"Ar punktu pret šādu pretinieku un šādu parādīto spēli vajadzētu būt apmierinātiem, tomēr uzskatu, ka mēs šoreiz varējām paņemt visus trīs punktus," teica rīdzinieku pirmās maiņas uzbrucējs. "Mazliet mūs iegāza spēle vairākumā un mazākumā."


Kā ziņots, rīdziniekiem nākamā cīņa trešdien jāaizvada Doņeckā ar vietējo "Donbass" komandu, bet pēc tam to sagaida vēl trīs mači savā laukumā.

"Šī ir mazliet citādāka mājas spēļu sērija, jo pa vidu ir viens mačs Doņeckā, taču nedomāju, ka tas kaut kā komandu ietekmēs. Tas ir sports un mūsu darbs," teica Indrašis, izsakot prieku, ka pirmos vārtus guvis jaunais kanādiešu centra uzbrucējs Pols Šehura. "Viņš komandā iejuties ļoti ātri un uzreiz tika pieņemts."

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 13 punktiem 11 spēlēs pašlaik ieņem desmito vietu, bet "Salavat Julajev" komanda ar 16 punktiem 12 mačos pakāpās uz septīto pozīciju Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!