Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) nedēļas labāko aizsargu atzīts Latvijas hokejists Sandis Ozoliņš, vēsta līgas oficiālā mājaslapa internetā.

Aizvadītajā nedēļā Ozoliņš četrās Mitišču "Atlant" spēlēs izdarīja četras rezultatīvas piespēles, nopelnot arī pozitīvu lietderības koeficentu +5.

Šajā sezonā Ozoliņš 22 spēlēs guvis vienus vārtus un izdarījis deviņas rezultatīvas piespēles, kā arī iekrājis pozitīvu lietderības koeficentu +1.

Šī ir otrā nedēļa pēc kārtas, kad kāds Latvijas hokejists tiek nosaukts par nedēļas labāko spēlētāju. Atgādinām, ka aizvadītajā nedēļa Edgaru Masaļski no Hantimansijskas "Jugra" atzina par nedēļas labāko vārtsargu.

Savukārt par aizvadītās nedēļas labāko vārtsargu nosaukts Vasīlijs Košečkins no Čerepovecas "Severstaļ". Viņš palīdzēja komandai izcīnīt uzvaras abās spēlēs, vidēji ielaižot 1,44 ripas un atvairot 93,62% metienu. Vienā no spēlēm vārtsargs palika nepārspēts.

Tikmēr Ozoliņa komandas biedrs "Atlant" komandā Nikolajs Žerdevs nosaukts par labāko uzbrucēju. Viņš četrās cīņās guva piecus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles, iekrājot pozitīvu lietderības koeficientu +4.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!