Foto: F64

Pēc kārtējā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā Rīgas "Dinamo" aizsargs Krišjānis Rēdlihs norādīja uz komandas vairākuma slikto realizāciju, vēsta "Dinamo" mājaslapa internetā.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo", turpinot sezonas garāko izbraukuma spēļu sēriju, trešdien Magņitogorskā ar 2:7 zaudēja "Metallurg", piedzīvojot vienu no smagākajiem zaudējumiem šajā sezonā.

Pēc otrās trešdaļas rīdzinieki zaudēja vien ar 2:3, taču pēdējā periodā "salūza" un ielaida četrus vārtus. "Jā, tas arī ļoti labi redzams rezultātā. Bet, man būs ļoti žēl "Metallurg", ja [Nacionālajā hokeja līgā] lokauts beigsies. Principā, viņiem divi cilvēki veido spēli. Man gan ļoti patika mūsu spēle, panācām izlīdzinājumu, bija iespējas vēl iemest un kaut ko arī no šīs spēles paņemt. Bet, nemeklēsim nekādus attaisnojumus," saka Rēdlihs.

Aizsargs arī neslēpa sarūgtinājumu par vairākuma izspēli, kas šajā sezonā komandai "klibo". "Jā, tas mums velkās līdzi jau neskaitāmas spēles. Būtu iemetuši divus golus un viss būtu kārtībā. Šodien, diemžēl, atkal noslēdzošais metiens pietrūka. Mums bija pietiekami daudz izdevības, lai gūtu vārtus, rupji runājot, bija arī pietiekami daudz vārtu stabiņi, arī izgājām "nullē" pret vārtsargu. Tā kā vajadzēja tikai likt iekšā."

Nākamais mačs rīdziniekiem būs jau piektdien pret KHL pastarīti "Avtomobiļist". Rēdlihs uzskata, ka šo vienību vajag uzvarēt, un tas varētu palīdzēt "Dinamo" atgūties. "Es gan arī domāju, ka šīs spēles ir bijušas labs sagatavošanās posms spēlei pret "Avtomobiļist", protams, neskaitot šodienas spēles trešo trešdaļu. Labi spēlējam pieci pret pieci, arī mazākumā man patika, kā mēs spēlējam, vienīgais tie mazākumi ir par daudz. Un, protams, arī ielaistie goli ir pārāk daudz. Malkins ar Mozjakinu laikam pierādīja, kāpēc viņus uzskata par vienus no pasaules labākajiem spēlētājiem."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!