Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Maskavas "Dinamo" uzbrucējam Mihailam Aņisinam esot konflikts ar vienības galveno treneri Oļegu Znaroku, vēsta Krievijas mediji.

Kā intervijā "sport-express.ru" stāstīja Aņisins, tad Znaroks un kluba ģenerālmenedžeris Andrejs Safronovs "uzvedoties kā cari un dievi", un kārto ar uzbrucēju savas personīgās darīšanas.

"Šeit parādās viņu ambīcijas. Abi "cari" neapmierināti ar mani bija jau tad, kad Pāvels Burē vienā no intervijām teica, ka Aņisina nopelns tajā, ka Maskavas "Dinamo" ieguva Gagarina kausu, ir 70 procenti. Uzreiz sajutu, ka uz mani skatās ar ļaunu aci. Tāpat viņus neapmierināja situācija ar manu līgumu," stāstīja Aņisins.

Znaroks un Safronovs cenšoties arī Aņisinu sanaidot ar pārējiem komandas spēlētājiem.

Uzbrucējs vēlas tikties ar Maskavas "Dinamo" prezidentu Arkādiju Rotenbergu, kurš varētu palīdzēt atrisināt šo situāciju. "Līdz tikšos ar "Dinamo" prezidentu Arkādiju Rotenbergu, uz ledus vairs neeju," teica Aņisins.

Šobrīd Aņisins ir ievietots savainoto spēlētāju sarakstā un nosūtīts uz "Dinamo" fārmklubu. Hokejists grib, lai viņu aizmaina uz citu komandu, un par viņu interese esot pietiekami liela.

Šajā sezonā krievu uzbrucējs piedalījies 17 KHL čempionāta spēlēs, izceļoties ar diviem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Aņisins aizvadītajā sezonā piedalījās 21 Gagarina kausa spēlē, kurās guva 14 vārtus un veica piecas rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!