Foto: RIA Novosti/Scanpix
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadībai pagaidām nav skaidrības par to, kāda būs KHL Zvaigžņu spēle pēc Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauta beigām.

Kā zināms, lokauta laikā vairākas NHL zvaigznes pievienojās KHL komandām, bet svētdien NHL vadība un Spēlētāju asociācija (NHLPA) panāca vienošanos par jaunu kolektīvo darba līgumu, tādējādi izbeidzot ieilgušo lokautu. Abām pusēm gan vēl vajag ratificēt jauno vienošanos, taču speciālisti norāda, ka tā varētu būt tikai formalitāte.

"Jā, tiem spēlētājiem, kuriem ir līgumi ar NHL komandām, būs jāaizbrauc," Krievijas medijos citēts KHL viceprezidents Vladimirs Šalajevs. "Mēs šiem spēlētājiem palūdzām, lai viņi ierodas uz Zvaigžņu spēli. Vēl oficiāli nekas nav noticis, tāpēc mēs gaidām."

Šalajevs piebilda, ka lielāka skaidrība varētu būt pēc pāris dienām. KHL Zvaigžņu spēle norisināsies gaidāmajā nedēļas nogalē.

KHL Zvaigžņu spēlē būtu jāpiedalās tādiem spēlētājiem ar NHL līgumiem kā Jevgeņijam Malkinam, Aleksandram Ovečkinam, Zdeno Haram, Iļjam Kovaļčukam, Pāvelam Dacjukam, Niklasam Bekstrāmam, Semjonam Varlamovam, kā arī vēl citiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!