Foto: RIA Novosti/Scanpix
Ukrainas komanda Kijevas "Berkut" cer, ka tai jau nākamajā sezonā izdosies debitēt Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), izteicies vienības aizbildnības padomes vadītājs Sergejs Harovskis.

"Viens no kluba mērķiem ir spēlēšana KHL. Izskatam iespēju par pieteikuma iesniegšanu jau dalībai nākamajā sezonā," Harovskis citēts portālā "iSport.ua". "Galvenais jautājums ir par arēnu - ja Kijevas sporta pilī varēsim aizvadīt 26-30 KHL sezonas spēles, iesniegsim pieteikumu."

Pagaidām nav skaidrības par Kijevas sporta pils rekonstrukcijas plāniem, jo zināms, ka tā tiks rekonstruēta pirms 2015.gada Eiropas čempionāta basketbolā finālturnīra.

Pirms mēneša KHL prezidents Aleksandrs Medvedevs atzina, ka tuvākajā laikā līga varētu paplašināties līdz 32 komandām, pievienojoties vēl vairākām Krievijas vienībām, kā arī līgas dalībnieku vidu papildinot ar Itālijas, Horvātijas un arī citu valstu vienībām.

Kā ziņots, šajā sezonā KHL debitēja uzreiz trīs klubi, turnīrā iesaistoties Ukrainas komandai Doņeckas "Donbass", Bratislavas "Slovan" no Slovākijas un Čehijas klubam Prāgas "Lev".

Tāpat līgā atgriezās Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda, kas pēc traģiskās aviokatastrofas pagājušajā sezonā bija spiesta atsaukt savu dalību no turnīra.

Šajā sezonā KHL sacenšas 26 komandas, bet pagājušo sezonu līga noslēdza ar 23 vienību pārstāvniecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!