Foto: RIA Novosti/Scanpix

Slavenais krievu hokejists, tagad Maskavas CSKA hokeja kluba ģenerālmenedžeris Sergejs Fjodorovs paziņojis, ka nepārstāvēs šo klubu hokeja laukumā, raksta krievu prese.

Tādējādi Fjodorovs noraidījis CSKA galvenā trenera pienākumu izpildītāja Vjačeslava Bucajeva izteikumus, ka 43 gadus vecais hokejists varētu papildināt komandas sastāvu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs. Pēc trenera teiktā, Fjodorovs joprojām nav oficiāli paziņojis par karjeras beigām un patstāvīgi uztur sevi sportiskajā formā.

2011./2012. gada KHL sezonu Fjodorovs aizvadīja Magņitogorskas "Metallurg" komandā, bet pagājušā gada maijā viņu iecēla par CSKA ģenerālmenedžeri. Kopš tā laika Fjodorovs nav piedalījies nevienā oficiālā spēlē.

Aizvadītās nedēļas beigās Fjodorovs gan izsgāja laukumā Leģendu mačā KHL Zvaigžņu spēles ietvaros, bet atzina, ka viņam neesot gājis viegli, lai gan spēles temps bijis lēns.

Lielāko savas hokeja karjeras laiku Fjodorovs aizvadījis Nacionālajā Hokeja līgā (NHL), trīsreiz kļuvis par Stenlija kausa ieguvēju. Divus pasaules čempiona titulus Fjodorovs ieguva, spēlējot PSRS izlasē, vēl vienu - Krievijas valstsvienībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!