Foto: RIA Novosti/Scanpix

Vienas spēles diskvalifikāciju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) turnīra ietvaros saņēmis Maskavas CSKA komandas uzbrucējs Igors Radulovs, kurš nevarēs piedalīties piektdien paredzētajā izbraukuma cīņā ar Rīgas "Dinamo".

Pirms divām dienām notikušajā mačā I.Radulovs pagarinājuma beigās veica "celis celī" pārkāpumu pret Doņeckas "Donbass" uzbrucēju Dmitriju Kagarļicki, par ko viņš saņēma noraidījumu uz 5+20 minūtēm.

Aizvadītajā mačā CSKA izbraukumā uzvarēja pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 2:1, bet KHL Disciplinārā komiteja sodu atstājusi bez izmaiņām, un tas nozīmē, ka I.Radulovs nevarēs piedalīties piektdienas mačā ar Rīgas "Dinamo".

Šosezon Aleksandra Radulova vecākais brālis Igors piedalījies 46 KHL regulārā čempionāta spēlēs, kurās guvis 17 vārtus un izpildījis 12 rezultatīvas piespēles.

CSKA komandu šosezon pārstāv arī latviešu uzbrucējs Jānis Sprukts.

Rīgas "Dinamo" un CSKA mačs piektdien "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30.

Rīdziniekiem tajā nepalīdzēs aizsargs Arvīds Reķis, kurš kakla skriemeļu savainojuma dēļ nevarēs spēlēt divas nedēļas, kā arī vēl viens aizsargs Guntis Galviņš, kuram iepriekšējā spēlē tika pāršķelta virslūpa.

Rīgas "Dinamo" komanda jau zaudējusi astoņās spēlēs pēc kārtas, kas ir atkārtots tās visu laiku sliktākais rezultāts.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Dinamo" ar 46 punktiem 50 spēlēs atrodas pēdējā, 14.pozīcijā, bet visas līgas kopējā ieskaitē Latvijas klubam 24.vieta 26 vienību konkurencē. Savukārt CSKA ar 95 punktiem šajā pašā konferencē ieņem otro vietu.

Rīgas "Dinamo" komanda zaudējusi izredzes uz iekļūšanu Gagarina kausā. Latvijas klubs pēc regulārās sezonas noslēguma sacentīsies Cerību kausā, kurā spēkosies Gagarina kausa izcīņā neiekļuvušie klubi.

Regulāro čempionātu "Dinamo" noslēgs svētdien ar cīņu pret Slovākijas klubu Bratislavas "Slovan".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!