Foto: Itar-Tass/Scanpix
Ozoliņa pārstāvētajai "Atlant" komandai pirmā uzvara pār KHL regulārajā čempionātā uzvarējušo SKA; Spruktam rezultatīva piespēle

Uzvarētājiem pa vieniem vārtiem otrajā trešdaļā guva Oļegs Jašins, Andrēass Enkvists un Mihails Gluhovs. Savukārt SKA rindās vienīgo reizi izcēlās Aleksandrs Kučerjavenko.

Ozoliņš laukumā pavadīja 23 minūtes un 47 sekundes, kas bija ilgākais spēles laiks komandā, izdarot trīs metienus pa vārtiem.

Sērijā līdz četrām uzvarām SKA saglabāja vadību ar 2-1.

Citā sērijā otro zaudējumu piedzīvoja latviešu uzbrucēja Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda, kas ar rezultātu 2:3 (1:0, 1:1, 0:2) izbraukumā piekāpās Čerepovecas "Severstaļ".

Uzvaras vārtus vien 33 sekundes pirms pamatlaika beigām guva Ņikita Aleksejevs.

Savukārt Rēdlihs šai cīņai nebija pieteikts.

Līdz ar to "Severstaļ" komanda sērijā panāca 2-1, vadību pārņemot jau otro reizi.

Trešās uzvaras sērijās izcīnīja Jāņa Sprukta pārstāvētā Maskavas CSKA komanda un Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā līgas čempionvienība Maskavas "Dinamo".

Latviskākajā duelī ar rezultatīvu piespēli izcēlās Sprukts, bet CSKA ar 3:1 (0:0, 2:1, 1:0) izbraukumā pieveica Čehijas vienību Prāgas "Lev", ko pārstāv Mārtiņš Cipulis un Aleksandrs Ņiživijs, bet ģenerālmenedžera pienākumus pilda Normunds Sējējs.

Otrās trešdaļas sākumā pirmā vārtus guva "Lev" komanda, tomēr turpinājumā precīzi bija vien CSKA hokejisti.

Sprukts nospēlēja 15 minūtes un 51 sekundi, kuru laikā uzvarēja astoņos no 13 iemetieniem.

Cipulis laukumā aizvadīja 15 minūtes un 49 sekundes, kuru laikā izdarīja trīs metienus un uzvarēja divos no četriem iemetieniem.

Savukārt Ņiživijs spēlēja piecas minūtes un 14 sekundes.

Tikmēr Maskavas "Dinamo" ar 4:2 (0:1, 4:1, 0:0) izbraukumā pieveica Slovākijas vienību Bratislavas "Slovan". Arī šajā cīņā pirmos divus vārtus guva tieši mājinieki.

Šajās sērijās CSKA un Maskavas "Dinamo" izvirzījušās vadībā ar 3-0. Tām jau pirmdien būs iespēja sasniegt konferences pusfinālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!