Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Ukrainas klubam Doņeckas "Donbass" ir spēcīgāks sastāvs nekā Latvijas vienībai Rīgas "Dinamo", uzskata "Donbass" slovāku aizsargs Peters Podhradskis.

Atgādinām, ka KHL Cerības kausa mačā trešdien Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar 4:3 uzvarēja "Donbass" komandu, sērijā izlīdzinot rezultātu 1-1.

"Zaudēt nekad nav patīkami. Rīgas "Dinamo" vienmēr bijis viens no smagākajiem pretiniekiem KHL. Viņi vienmēr ir spēcīgi mājas spēlēs, un to viņi pierādīja, bet mēs spēlējām slikti," "Donbass" oficiālajā mājaslapā citēts Podhradskis. "Būtu labi, ja mēs būtu uzvarējuši, tagad sērijā ir 1-1, kas ir sliktāk."

"Šie ir kā izslēgšanas mači, katra spēle var kļūt par izšķirošo. Var mēģināt meklēt attaisnojumus, taču jāskatās uz lietām reāli – mums ir spēcīgāks sastāvs un mums jāuzvar abās mājas spēlēs," turpināja hokejists.

Nākamā spēle notiks sestdien, Doņeckā plkst. 17:00.

Rīgas "Dinamo" Cerības kausa Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērija ar "Donbass" komandu risinās līdz trim uzvarām, bet maksimāli iespējamas ir vien četras spēles. Ja pēc četrām spēlēm būs neizšķirts, sērijas uzvarētāju noteiks pagarinājumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!