Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" piedāvājis līgumu Zviedrijas otrās spēcīgākās līgas – "Allsvenskan" – komandas "Leksand" uzbrucējam Jūhanam Rīno, vēsta zviedru portāls "aftonbladet.se".

Rīno aizvadītajā sezonā "Leksand" komandai palīdzēja izcīnīt vietu Zviedrijas spēcīgākajā līgā - "Elitserien". Viņš 52 spēlēs guva 20 vārtus un izdarīja 24 rezultatīvas piespēles.

"Protams, ka piedāvājums ir saistošs, un esmu ļoti pagodināts," teica pats Rīno. "Tas pierāda to, ka pagājušajā sezonā esmu kaut ko sasniedzis. Ja godīgi, es neesmu daudz domājis par šo piedāvājumu. Es nesteidzos, un vēlos dzirdēt, ko par to teikts "Leksand"."

Tāpat uzbrucējs piebilda, ka nauda nav pati svarīgākā. Viņš aizvadījis divas lieliskas sezonas "Leksand" komandā.

Savā karjerā Rīno spēlējis arī "Elitserien" čempionāta komandās "Frolunda", "Timra" un "Djurgarden", kā arī 12 spēles aizvadījis Amerikas hokeja līgā (AHL). Aizvadītās piecas sezonas viņš spēlēja Zviedrijas otrajā līgā.

Rīgas"Dinamo" aizvadītajā sezonā KHL Rietumu konferencē palika pēdējā pozīcijā, bet triumfēja Cerību kausa izcīņā, kurā sacentās līgas vājākās komandas, kas nekvalificējās Gagarina kausam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!