Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pagarinās līgumu ar aizsargu Oskaru Cibuļski, kā arī uzbrucējiem Andri Džeriņu un Vitāliju Pavlovu, vēsta vienība.

Ar šiem trim hokejistiem līgums tiks pagarināts uz divām sezonām. Kā zināms, Džeriņš un Pavlovs ir Latvijas izlases rindās pasaules čempionātā, bet Cibuļskis no valstsvienības tika atskaitīts pirms turnīra.

Atgādinām, ka ceturtdien līgumi tika pagarināti ar Arvīdu Reķi un Polu Ščehuru.

25 gadus vecais aizsargs Cibuļskis aizvadītajā KHL sezonā "Dinamo" sastāvā piedalījās 38 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva divus vārtus un izdarīja četras rezultatīvas piespēles, nopelnīja lietderības koeficentu -6, vidēji laukumā pavadot 20:40 minūtes. Savukārt KHL Cerības kausā viņš kļuva par rezultatīvāko aizsargu - 13 mačos gūstot četrus vārtus un atdodot četras rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnot lietderības koeficentu +7, vidēji laukumā pavadot 22:29 minūtes. Oskars Cibuļskis Rīgas komandai pievienojās 2009. gada vasarā, komandas sastāvā četrās KHL sezonās, piedaloties 161 spēlē, kurās ir guvis 10 vārtus un atdevis 23 rezultatīvas piespēles.

25 gadus vecais uzbrucējs Džeriņš aizvadītajā KHL sezonā "Dinamo" sastāvā piedalījās visās 52 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva astoņus vārtus un deviņas reizes rezultatīvi piespēlēja, kā arī nopelnīja lietderības koeficentu -4, vidēji laukumā pavadot 15:45 minūtes. Cerības kausā uzbrucējs 13 spēlēs guva trīs vārtus un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja lietderības koeficentu +7, vidēji laukumā pavadot 18:30 minūtes. Džeriņš "Dinamo" sastāvā ir aizvadījis četras KHL sezonas, piedaloties 129 spēlēs, kurās ir guvis 15 vārtus un atdevis 20 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr nepilnus 24 gadus vecais uzbrucējs Pavlovs aizvadītajā KHL sezonā Rīgas kluba sastāvā piedalījās 15 regulārā čempionāta spēlēs, kurās atdeva vienu rezultatīvu piespēli, nopelnīja neitrālu lietderības koeficentu, vidēji laukumā pavadot 11:06 minūtes. Cerības kausā viņš 13 spēlēs guva četrus vārtus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja neitrālu lietderības koeficentu, vidēji laukumā pavadot 15:28 minūtes. Aizvadītās sezonas pirmo pusi Vitālijs Pavlovs aizvadīja Somijas otras spēcīgākās līgas "Mestis" klubā "Jokipojat", bet "Dinamo" viņš pievienojās tikai decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!