Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" komandai uz pārbaudes laiku pievienojušies divi čehu hokejisti – 23 gadus vecais vārtsargs Jakubs Sedlačeks un 28 gadus vecais Patriks Valčaks, informē kluba mājas lapa.

Ar abiem spēlētājiem noslēgti pārbaudes laika līgumi, un komandas treneri treniņos un pārbaudes spēlēs vērtēs viņu varējumu laukumā.

Vārtsargs Jakubs Sedlačeks dzimis Čehijas pilsētā Zlinā, un šīs pilsētas klubā arī ir aizvadījis visu savu līdzšinējo karjeru, sākumā spēlējot jauniešu komandās, bet pēdējās piecas sezonas - Čehijas Ekstralīgā. Jakubs Sedlačeks ir spēlējis arī Čehijas U20 un U18 izlasēs, kā arī divus pārbaudes mačus aizvadījis Čehijas pieaugušo izlases sastāvā.

Uzbrucēju Patriku Valčaku 2003. gadā NHL jauno spēlētāju drafta 4. kārtā ar 129. numuru izvēlējās Bostonas "Bruins" komanda. Savas karjeras laikā viņš ir spēlējis Kanādas Junioru līgā, Čehijā, Somijā, Francijā, Slovākijā, Zviedrijā un Polijā, kur Krakovas "Cracovia" klubā aizvadīja iepriekšējo sezonu (38 spēlēs, 15+41). Hokejists savulaik kā Kanādas Junioru līgas čempions ir ieguvis Memoriālo kausu, kā arī kļuvis par Francijas un Polijas čempionu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!