Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" aizsargsMets Robinsons pēc zaudējuma "Latvijas Dzelzceļa" kausa finālā atzina, ka rīdzinieki nav pratuši izmantot savas iespējas, taču kopumā spēle bijusi laba un komanda iet pareizā virzienā.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" ceturtdien "Latvijas Dzelzceļa" kausa finālā sīvā cīņā pagarinājumā ar 1:2 zaudēja Sanktpēterburgas SKA. Rīgas "Dinamo" tā bija pēdējā pārbaudes spēle pirms jaunās sezonas, kas sāksies 4.septembrī. Rīdziniekiem pirmā spēle būs 5.septembrī "Arēnā Rīga" pret Minskas "Dinamo".

"Šodien neizmantojām savus momentus, spēle nebija mūsu kontrolē. Labi, ka šī bija tikai pārbaudes spēle. Vienkārši, jālabo savas kļūdas un no šī mača jāņem labākais, ko varam paņemt," "Dinamo" mājaslapā internetā citēts Robinsons. "Mums reizēm neizdevās ieiet zonā tā, kā mēs to būtu vēlējušies. Jāsaka, ka arī pretinieks nav nekāds vārgais."

"Šis Latvijas Dzelzceļa kauss bija patiešām laba sagatavošanās sezonai. Spēcīgi pretinieki, guvām iespēju augstā līmenī izmēģināt gan vairākumu, gan mazākumu, gan arī spēli papildlaikā. Vienmēr jau gribās uzvarēt, bet šobrīd galvenais bija, pēc iespējas labāk, sagatavoties sezonai. Domāju, nospēlējām labi un mēs ejam pareizā virzienā. Ir jābūt priecīgam, lai arī nevinnējām kausu," piebilda aizsargs.

Līdzīgi kā citi leģionāri, arī Robinsons nespēja palikt vienaldzīgs par atmosfēru, ko sarīkoja līdzjutēji "Arēnā Rīga". "Esmu priecīgs, ka uz šīm spēlēm bija tik daudz skatītāju. Kad fani skandē saukļus, spēlēt ir patīkami. Tās ir neaprakstāmas sajūtas. Iepriekš līdzīgs skatītāju atbalsts bija Ziemeļamerikā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!