Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien divus vārtus guva Mārtiņš Karsums, tomēr viņa pārstāvētā KHL čempionvienība Maskavas "Dinamo", ko trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, pēcspēles metienos ar 3:4 zaudēja "Baris" vienībai.

Maskavas "Dinamo" spēles laikā bija vadībā ar 3:1, taču pārsvaru nenosargāja un piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienos. "Bullīšos", lai noskaidrotu uzvarētāju, komandās aizvadīja astoņu metienu sēriju.

Karsums trīs sekundes pirms otrā perioda beigām vairākumā atguva Maskavas "Dinamo" vadību 2:1, bet trešā perioda devītajā minūtē panāca 3:1. Pēc piecām minūtēm Karsums nopelnīja noraidījumu, un šajā vairākumā "Baris" samazināja rezultāta starpību līdz 2:3. Savukārt neizšķirtu pamatlaikā "Baris" panāca tikai priekšpēdējā minūtē, kad savu vārtsargu nomainīja pret vēl vienu laukuma spēlētāju – precīzs bija Dmitrijs Upers.

Visā spēlē Karsums nospēlēja 16:16 minūtes un izdarīja tikai divus metienus, kuri abi bija precīzi.

Latvijas izlases uzbrucējs pēc neveiksmīgā sezonas sākuma, kad guva maz rezultativitātes punktus, ir "atvēries" - iepriekšējā mačā Karsumam vieni vārti un rezultatīva piespēle, bet pēdējās piecās spēlēs kopā viņš guvis četrus vārtus un izdarījis vienu rezultatīvu piespēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!