Foto: F64

Mačos pret Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienu no spēcīgākajām komandām Sanktpēterburgas SKA motivācija vienmēr esot liela, pēc uzvaras sacīja Rīgas "Dinamo" uzbrukuma līderis Marcels Hosa.

Kā ziņots, aizvadītajā mačā Rīgas "Dinamo" dramatiskā cīņā tika pie panākuma ar rezultātu 6:4.

"Kad jāspēlē pret Sanktpēterburgu, nekad nav lieki jāmeklē motivācija. Pēc iepriekšējā spēlē piedzīvotā zaudējuma, mēs šodien bijām pārliecināti, ka spēlēsim labi. Mēs guvām ļoti daudz vārtus pret vienu no spēcīgākajām līgas komandām," "Dinamo" mājaslapā internetā citēts Hosa.

"Mēs spējām viņus pārsteigt periodu sākumos. Vai viņi nebija gatavi spēlēt ar pirmajām sekundēm? Tas jājautā viņiem. Mača izskaņa bija ļoti saspringta. Šī spēle pierādīja, ka arī esot vadībā ar 4:0, ir jāspēlē līdz beigu signālam. Ir patīkama sajūta pēc šādas uzvaras. Gribētu izcelt arī Jakubu [Sedlačeku], kurš šodien aizvadīja lielisku spēli un vairākkārt arī mūs glāba," turpināja uzbrucējs.

Rīgas klubs ar 65 punktiem 35 spēlēs ieņem ceturto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, bet tikpat punktu ir arī pozīciju augstāk esošajai Maskavas CSKA komandai, kas aizvadījusi par spēli vairāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!