Foto: F64
Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pirmajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pēc decembra pārtraukuma sestdien ar rezultātu 1:2 (0:0, 1:0, 0:1, 0:0, 0:1) savā laukumā pēcspēles metienu sērijā zaudēja Prāgas "Lev".

Rīgas "Dinamo" mača ievadā spēlēja piesardzīgi, kamēr "Lev" pārliecinoši kontrolēja spēles gaitu. Trešdaļas izskaņā rīdzinieki sāka darboties aktīvāk, taču rezultāts nemainījās. Otrajā trešdaļā Rīgas "Dinamo" izvirzījās vadībā – Arvīds Reķis piespēlēja Sandim Ozoliņam, kurš nonāca vārtu priekšā un meta neprecīzi, bet ripu ieguva Marcels Hosa un raidīja to vārtos.

Rīgas "Dinamo" turpināja darboties aktīvi arī turpinājumā, bet otrajā periodā rezultāts tā arī vairs nemainījās. Trešajā periodā bija vērojams aizraujošs hokejs, un 55.minūtē Kailam Vilsonam bija iespēja mest "bullīti", tomēr viņam to neizdevās realizēt. Tikmēr pusotru minūti pamatlaika beigām "Lev" komanda tomēr prata izlīdzināt rezultātu. Prāgas komanda nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, un Ondržejs Ņemecs raidīja ripu Latvijas komandas vārtos.

Pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 1:1, un sekoja pagarinājums. Arī tajā uzvarētājs netika noskaidrots, tāpēc sekoja pēcspēles metienu sērija. "Bullīšos" Aleksandrs Ņiživijs un Miks Indrašis pretinieku vārtsargu nepārspēja, bet Jakubs Klepišs guva uzvaru nesošo metienu "Lev" komandai.

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Mikaels Telkvists šajā mačā atvairīja 30 no 31 pretinieku metiena, bet rīdzinieki pa "Lev" vārtiem meta 20 reizes.


Svētdien Rīgas "Dinamo" savā laukumā spēkosies ar Bratislavas "Slovan".

Detalizētāku spēles aprakstu var vērot portāla "Delfi" piedāvātajā teksta tiešraidē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!