Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņā šogad nepiedalīsies pērnās sezonas fināliste Čeļabinskas "Traktor", kas tādējādi cīnīsies Cerības kausā.

KHL regulārās sezonas pēdējā spēļu dienā trešdien līgas jaunpienācēja Vladivostokas "Admiral" ar 4:1 pieveica Habarovskas "Amur", tādējādi kā pēdējā no Austrumu konferences sev nodrošinot vietu "play off" izcīņā. "Admiral" kontā tagad ir 78 punkti, bet "Traktor" ir 74 punkti un šodien vēl jāspēlē pret Kazaņas "Ak Bars".

Līdz ar to ir zināmas visas Gagarina kausa dalībnieces, bet visi pirmās kārtas pāri kļūs zināmi pēc pēdējo spēļu aizvadīšanas. Šobrīd ir zināms, ka Rietumu konferencē pirmajā kārtā Rīgas "Dinamo" spēlēs pret Oskara Bārtuļa vienību Doņeckas "Donbass", Jaroslavļas "Lokomotiv" ar Miķeli Rēdlihu un Jāni Spruktu spēlēs pret divkārtējiem Gagarina kausa ieguvējiem Maskavas "Dinamo", bet pārējie divi pāri būs zināmi trešdienas vakarā. Savukārt Austrumu konferencē pagaidām zināms, ka pirmajā kārtā "Admiral" spēlēs pret Magņitogorskas "Metallurg", bet Pētera Skudras trenētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" cīnīsies ar Artūra Kuldas pārstāvēto Ufas "Salavat Julajev".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!