Foto: AFP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Doņeckas "Donbass" spēlētāji pirmajās divās Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas spēlēs pret Latvijas klubu Rīgas "Dinamo" atdevuši daudz spēka, atzina Ukrainas komandas uzbrucējs Tēmu Laine.

Atgādinām, ka "Donbass" komanda savā laukumā uzvarēja pirmajās divās spēlēs, un sērijā rezultāts ir 2-0 Doņeckas komandas labā.

"Katrā no spēlēm atdevām ļoti daudz spēka, taču pagaidām tiekam pie rezultāta. Divreiz mums ir veicies ar vārtu gūšanu cīņas beigās, kas nesis uzvaras," "Donbass" mājaslapā internetā citēts Laine. "Rīgas klubs ir ļoti spēcīgs pretinieks.".

"Man ļoti patīk izslēgšanas spēļu hokejs, jo sezonā tie ir svarīgākie mači. Esam ļoti koncentrējušies un ieguldījuši lielu darbu. Pats svarīgākais, ka spējām uzvarēt pirmajās divās spēlēs savā laukumā. Nākamās cīņas sāksies ar rezultātu 0:0, tāpēc mums jāspēlē tā, it kā sērija sāktos no jauna. Katra spēle ir kā maza kauja, kas veido sērijas rezultātu."

Laine aizvadītajās divās spēlēs guvis četrus vārtus un izdarījis vienu rezultatīvu piespēli. Viņš ir komandas rezultatīvākais spēlētājs.

Pirmdien, plkst.19:30 Rīgā sāksies sērijas trešā spēle, kurā Rīgas "Dinamo" centīsies izcīnīt pirmo uzvaru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!