Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Kazaņas "Ak Bars| un Čeļabinskas "Traktor" spēlētāji sašutuši, ka viņiem jātrenējas arī pēc tam, kad komandas jau izkritušas no Gagarina kausa izcīņas, vēsta "allhockey.ru".

Par hokejistu problēmām atklāti runājis KHL spēlētāju arodbiedrības vadītājs Andrejs Kovaļenko.

"Apbraukāju komandas, runāju ar puišiem. Dažas lietas, kuras puiši stāsta, mani izbrīna. 2012.gadā arodbiedrība parakstīja ar līgu jaunu vienošanos. Spēlētāji piekrita vasarā ātrāk uzsākt treniņus, lai labāk Krievijas izlase varētu sagatavoties Olimpiādei. Apmaiņā pret to klubi solīja spēlētājus, kuri nespēlēs Gagarina kausa finālā, atbrīvot 15.aprīlī," situāciju skaidro Kovaļenko. "Bet tagad man zvana puiši no Čeļabinskas, Kazaņas, un stāsta, ka viņiem piespieduši trenēties līdz 30.aprīlim. Hokejisti sašutuši. Viņi savus līgumus izpilda no "a" līdz "z"."

Tāpat Kovaļenko atklāja, ka līga nepilda arī citas saistības. "Bija vienošanās, ka līga piedalīsies arodbiedrības pensionēšanās programmas finansēšanā, trīs gadu laikā piešķirot 75 miljonus rubļu. Protams, apmaiņā pret citiem jautājumiem. Diemžēl, līdz mums tikusi tikai trešā daļa naudas, un dzirdamas runas, ka līga vēlas pārskatīt savu pozīciju."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!