Foto: F64

Pēc kārtējā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē neapmierināts ar savu hokejistu darbību bija Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols, kurš varēja uzslavēt tikai divus savus spēlētājus.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" pirmdien, uzsākot mājas spēļu sēriju, ar 1:3 piekāpās Minskas "Dinamo", ļoti bezspēcīgi aizvadot trešo periodu.

"Komanda laikam pieradusi pie tā, ka es visu laiku mainu sastāvu, ka spēlē tikai tad, kad kaut kas ir samainīts. Pēdējās spēlēs mūs pie dzīvības notur tikai viena maiņa, pareizāk, divi spēlētāji - Bičevskis un Meija, kas lien uz vārtiem, nepievērš uzmanību sāpēm, spēlē īstu hokeju. Kopā ar viņiem Miks [Indrašis] labi izskatījās, tagad Miķelis [Rēdlihs]. Pārējie laikam gaida labākus laikus," pēc spēles teica Ābols.

Tikmēr visu galvenais treneris Ļubomirs Pokovičs slavēja savas komandas spēli pēdējā trešdaļā. "Otrajā periodā mums klājās grūti, jo Rīgas "Dinamo" daudz uzbruka, guva vārtus. Trešajā periodā mēs ļoti labi nospēlējām uzbrukumā, bet zinājām, ka vajag spēlēt uzmanīgi, jo pretiniekam sanāk ļoti bīstami pretuzbrukumi. Paldies puišiem par trešajiem vārtiem - par ripu cīnījās ar nagiem un zobiem!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!