Foto: DELFI

Bratislavas "Slovan" paliks Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) arī nākamsezon, izteicies Slovākijas kluba ģenerālmenedžeris Marošs Krajči.

Iepriekš izskanēja informācija, ka nākamsezon no KHL varētu izstāties pieci klubi, pārsvarā no Eiropas, bet "Slovan" cīnās ar finansiālām problēmām, kas varētu iespaidot kluba plānus attiecībā uz tā nākotni KHL.

"Mums viss ir kārtībā," aģentūra "Itar-TASS" citē Krajču. "Domāju, "Slovan" paliks KHL. Neredzu iemeslu, kāpēc lai komanda izstātos no līgas."

Ģenerālmenedžeris nenoliedz, ka kluba situāciju ir iespaidojušas Eiropas Savienības sankcijas pret Krieviju. "Mēs meklējām partnerus, kas nodarbotos ar biznesu starp Slovākiju un Krieviju, taču situācija, kas izveidojusies pēc sankciju ieviešanas, novedusi pie tā, ka daži mūsu sponsori nezina, kas nākotnē gaida ES un Krieviju," saka Krajči. "Ceru, ka drīzumā saprāts triumfēs un viss drīz beigsies."

Šobrīd Bratislavas "Slovan", kas KHL spēlē jau trešo sezonu, Rietumu konferencē ieņem 10. vietu.

Kā zināms, šosezon KHL spēlē septiņu valstu klubi - bez Krievijas komandām līgā iesaistījušies arī hokeja klubi no Latvijas, Somijas, Horvātijas, Slovākijas, Baltkrievijas un Kazahstānas. Pēc aizvadītās sezonas no līgas atvadījās Prāgas "Lev" vienība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!