Foto: F64

Ceturto zaudējumu pēc kārtas cietusi latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Kazahstānas komanda Astanas "Baris", kas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā svētdien ar 1:3 (0:0, 1:1, 0:2) izbraukumā piekāpās Omskas "Avangard".

Tieši viesi no Astanas atklāja šī mača rezultātu, kad 24.minūtē izcēlās Romāns Starčenko, taču divas minūtes vēlāk izlīdzinājumu panāca Deniss Kuļašs. Trešajā trešdaļā Omskas klubs guva divus bezatbildes vārtus, izceļoties Denisam Paršinam un Igoram Musatovam.

Bārtulis šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un 51 sekundi, veikdams piecus neveiksmīgus metienus pa pretinieku vārtiem, kā arī bloķējot vienu pretinieku metienu un veicot divus spēka paņēmienus.

Decembrī aizvadīto deviņu maču laikā "Baris" izdevies gūt tikai divas uzvaras, turklāt šobrīd komandu piemeklējusi četru zaudējumu sērija.

Ar 42 spēlēs izcīnītiem 57 punktiem "Baris" joprojām ieņem pārliecinošu Austrumu konferences sesto vietu, bet "Avangard" ar 83 punktiem ir konferences otrajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!