Foto: F64

Pēc kārtējās uzvaras izcīnīšanas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta cīņās izslēgšanas spēļu zonā turpina nostiprināties latviešu speciālista Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas tādejādi attālinās no konkurentes Latvijas komandas Rīgas "Dinamo".

"Torpedo" svētdien savā laukumā ar 3:2 (2:1, 1:1, 0:0) pieveica Novokuzņeckas "Metallurg", izcīnot savu ceturto uzvaru pēc kārtas.

Dueļa rezultātu jau 54.sekundē atklāja "Torpedo" hokejists Deniss Kazionovs, bet nepilnas divas minūtes vēlāk Dmitrijs Maļcevs rezultātu izlīdzināja. Tiesa, pirmā perioda laikā Ņikita Dvurečenskis no jauna vadībā izvirzīja mājiniekus. Otrajā periodā abas komandas apmainījās vārtu guvumiem, bet "Metallurg" hokejistiem neizdevās apturēt "Torpedo" vienību.

Citā svētdien notikušā mačā Novosibirskas "Sibirj" izbraukumā ar 3:0 (1:0, 2:0, 0:0) pieveica citu Rīgas "Dinamo" konkurenti Čerepovecas "Severstaļ".

Rietumu konferences kopvērtējumā "Torpedo" ar 53 spēlēs izcīnītiem 76 punktiem ir astotā, bet devītā ar 71 punktu 55 cīņās ir Rīgas "Dinamo". Tikpat punktu ir arī aiz rīdziniekiem esošajām Podoļskas "Vitjaz" un "Severstaļ", kas aizvadījušas 54 mačus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!