Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pirms Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas aizvadīs astoņas pārbaudes spēles, informē komandas preses dienests.

Gatavojoties 2015./2016. gada KHL sezonai, Rīgas "Dinamo" piedalīsies vienā pārbaudes turnīrā – tradicionālajā "Latvijas Dzelzceļa" izcīņā "Arēnā Rīga", kā arī aizvadīs vēl četras spēles.

2015./2016. gada KHL sezona sāksies agrāk – jau 24. augustā, tādēļ Rīgas "Dinamo" komanda gatavošanos jaunajai sezonai sāks jūlija sākumā, vispirms veicot medicīniskās pārbaudes, kā arī trenējoties Piņķos un Jūrmalā, bet no 13. jūlija aizvadīs tradicionālo treniņnometni Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā, kas ilgs līdz 28. jūlijam, un noslēgsies ar pirmo pārbaudes spēli turpat Valmierā pret KHL klubu Podoļskas "Vitjazj", kas šajā laikā arī aizvadīs treniņnometni Latvijā. Pēc tam komanda atgriezīsies Piņķos, un nākamās pārbaudes spēles tiks aizvadītas jau 30. un 31. jūlijā "Inbox.lv" ledus hallē pret KHL komandu Novosibirskas "Sibirj". Nākamo pārbaudes spēli rīdzinieku komanda aizvadīs 3. augustā Volvo ledus hallē Rīgā, vēlreiz tiekoties ar Podoļskas "Vitjazj". Augustā Rīgas "Dinamo" komanda turpinās trenēties Piņķos.

Savukārt no 16. līdz 20. augustam "Arēnā Rīga" jau septīto reizi norisināsies tradicionālais starptautiskais hokeja turnīrs "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņa, kurā šogad piedalīsies 4 komandas – Rīgas "Dinamo" , Jaroslavļas "Lokomotiv", Kazaņas "Ak Bars" un Minskas "Dinamo". Komandas aizvadīs viena apļa turnīru, pēc kura rezultātiem tiks aizvadītas spēles par 1. vietu un 3. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!