Foto: DELFI

Turpinot astoņu spēļu izbraukuma sesiju, kārtējo maču Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā ceturtdien aizvadīja Rīgas "Dinamo" vienība, kas Zagrebā tikās ar vietējo "Medveščak" komandu un piedzīvoja zaudējumu pagarinājumā ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:1).

Arī šo spēli, līdzīgi kā iepriekšējo maču Maskavā, Rīgas "Dinamo" iesāka aktīvi un diezgan pārliecinoši, taču spēles turpinājums izvērtās ne pārāk azartisks. Mačs it kā ritēja raiti, bez pauzēm, taču asu momentu un cīņas pie vārtiem nebija ne vienā, ne otrā laukuma pusē.

Šajā spēlē rīdziniekiem atkal bija katastrofāli neveiksmīga spēle skaitliskajā vairākumā - no pieciem vairākumiem netika realizēts neviens, kamēr "Medveščak" abus vārtus šai spēlē guva, izmantojot skaitlisko pārsvaru.

Kad trešajā trešdaļā jau sāka izskatīties, ka "Dinamo" būs jāsamierinās ar 120 "sausām" minūtēm, Andris Džeriņš rezultātu izlīdzināja, taču pagarinājumā veiksmīgāki bija mājinieki, kas izmantoja Indraša noraidījumu un noslēdza maču ar uzvaru.

Tagad Rīgas "Dinamo" atgriežas mājās, lai nākamnedēļ atsāktu izbraukuma sēriju, viesojoties pie KHL Tālo Austrumu un Sibīrijas komandām.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!

$duelID=13;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!