Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienībai Rīgas "Dinamo" ir problēmas ar uzbrukumu noslēgšanu, tāpēc jāpievērš uzmanība pie ieiešanas zonā un metieniem, uzskata komandas galvenais treneris Kari Heikila.

Kā zināms, ceturtdien, aizvadot trešo mājas spēli šosezon, Rīgas "Dinamo" ar 1:4 (0:0, 1:3, 0:1) piekāpās tiešajai kopvērtējuma konkurentei Podoļskas "Vitjaz".

"Galvenā problēma ir, ka viņi iemet, bet mēs nē. Jāpievērš uzmanība cīņai pie vārtiem. Jāstrādā pie tā, kā ieejam zonā, kā izdarām metienus," pēcspēles preses konferencē stāstīja Heikila.

Šajā mačā aizsardzībā tika izmēģināts uzbrucējs Roberts Bukarts. "Bukarts jau iepriekš spēlējis kā aizsargs. Gribu, lai pamēģina uzspēlēt šajā pozīcijā," stāstīja Heikila.

Tikmēr "Vitjaz" galvenais treneris Oļegs Orehovskis gluži pretēji slavēja savas komandas uzbrukumu.

"Šī nebija labākā spēle no aizsardzības viedokļa. Taču šī bija laba spēle no uzbrukuma viedokļa," uzsvēra Orehovskis. "Zinājām, ka viņi atbrauca no tāla pārlidojuma. Centāmies spēlēt aktīvi. Pirmajā trešdaļā tas neizdevās, turpinājumā gan."

Kā ziņots, pirms šīs spēles abām komandām bija vienāds punktu skaits, bet pēc ciestās neveiksmes Rīgas "Dinamo" izkritusi no Rietumu konferences kopvērtējuma pirmā astotnieka.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 14 punktiem desmit mačos atkritusi uz devīto vietu, bet "Vitjaz" ar 17 punktiem pacēlusies uzreiz uz ceturto pozīciju. Tomēr turnīra tabula Rietumu konferences vidusdaļā pašlaik ir ļoti sīva.

Turpinājumā Rīgas "Dinamo" pirmdien viesos spēkosies ar Slovākijas vienību Bratislavas "Slovan", bet pēc tam aizvadīs divas mājas spēles - nākamajā trešdienā uzņemot horvātu komandu Zagrebas "Medveščak", bet divas dienas vēlāk atkārtoti cīnoties ar "Slovan".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!