Foto: F64
Rīgas "Dinamo" hokejists Ēriks Ševčenko pēc kārtējā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē atzina, ka vienības treneri pēc neveiksmes nav lamājušies un cenšas sportistus "uzvest uz pareizā ceļa".

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" trešdien, 14. oktobrī, kārtējā KHL mačā ar 3:5 zaudēja Ufas "Salavat Julajev", lai gan spēles giatā bija vadībā ar 3:1.

"It kā spēlējām labi. Sakrita mums vārti, bet nevaram teikt, ka mums šodien neveicās. Paši vainīgi! Varbūt bija tuvāk pretiniekam pie kāda vārtu zaudējuma jānospēlē un viss būtu labi," "Dinamo" mājaslapā internetā citēts 24 gadus vecais aizsargs. "Treneri nelamājās. Viņi cenšas mūs uzvest uz pareizā ceļa, lai tiktu pie uzvaras, bet pagaidām nevaram atrast, kas ir šis zaudējumu iemesls. Ar prastu bļaustīšanos nekas labāk nepaliks."

KHL regulārā čempionāta turpinājumā Rīgas "Dinamo" tagad būs piecu dienu atpūta un pēc tam 20. oktobrī būs spēle viesos pret Jaroslavļas "Lokomotiv".

"Ir jāskatās tikai uz priekšu. Ja mēs tikai domāsim par to, kā mēs zaudējām, mums nekas neizdosies. Vienkārši ir jāstrādā. Vinnēsim vienu, tad vinnēsim otru, un aizies," optimismu nezaudē hokejists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!