Foto: LETA

Ņiižņijnovgorodas "Torpedo" galvenais treneris Pēteris Skudra pēc mača ar Maskavas "Dinamo" kārtējo reizi paudis neapmierinātību ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) tiesnešu darbu, kuri pieļaujot "rupjas kļūdas".

"Spēle bija laba, kaujinieciska, abas komandas cīnījās par katru ripu," pēcspēles preses konferencē izteicās Skudra. "Žēl, ka šādā spēlē rezultātu ietekmē ļoti rupjas tiesāšanas kļūdas. Sākumā tiesneši neievēroja pārmetienu, pēc kura "Dinamo" atklāja rezultātu, pēc tam - sitienu pa ceļgalu Videlam. Par šīm epizodēm rakstīsim sūdzību. Žēl, ka tās mums nedaudz izbojāja spēli, lai gan nav zināms, vai mēs būtu realizējuši vairākumu."

Kā ziņojām, Harija Vītoliņa vadītais Maskavas "Dinamo" ar Mārtiņa Karsuma palīdzību šai spēlē ar 3:2 "bullīšos" uzvarēja Skudras un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto "Torpedo". Šo spēli tiesāja galvenie tiesneši Anti Bomans (Somija) un Romāns Gofmans (Maskava), līnijtiesneši Dmitrijs Goļaks (Minska) un Gļebs Lazarevs (Perma).

Skudra šosezon vairākkārt bijis neapmierināts ar tiesnešu lēmumiem - septembrī KHL viņam pat piesprieda diskvalifikāciju par tiesnešu apvainošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!