Foto: F64

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) labākajiem spēlētājiem novembra mēnesī nosaukti Denijs Teilors, Stefans Kronvals un Anatolijs Goliševs, informē sacensību rīkotāji.

Novembrī Horvātijas kluba Zagrebas "Medveščak" vārtsargs Teilors izcīnīja uzvaras sešos no deviņiem mačiem, turklāt aizvadīja arī divas "sausās" spēles. Kanādiešu vārtsargs šo deviņu cīņu laikā vidēji mačā ielaida tikai 1,51 ripu un atvairīja 95,34% pretinieku metienu.

Kā zināms, Teilors tika nosaukts arī par pagājušās nedēļas KHL labāko vārtsargu.

Tikmēr par labāko aizsargu kļuvis zviedrs Kronvals no šosezon teicamu sniegumu demonstrējošās Jaroslavļas "Lokomotiv" komandas. Zviedrijas hokejists palīdzēja vienībai izcīnīt piecas uzvaras desmit mačos, pašam pa šo laiku tiekot pie vieniem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīva lietderības koeficienta +4.

Pagājušajā mēnesī Kronvals izpildīja 12 spēka paņēmienus un bloķēja 15 sāncenšu raidījumus.

Savukārt mēneša labākā uzbrucēja gods ticis Goliševam no Jekaterinburgas "Avtomobilist". Novembrī šis klubs tika pie četriem panākumiem desmit mačos, bet uzbrucējs pa šo laiku izcēlās ar astoņiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, trīs mačos gūstot divus vārtus un vienreiz izceļoties ar uzvaru nesošo ripu.

Tikmēr novembra labākā jaunā hokejista kods ticis Kronvala komandas biedram Aleksandram Poluņinam. Šis 18 gadus vecais uzbrucējs deviņu spēļu laikā guva trīs vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles, nopelnot arī pozitīvu lietderības koeficientu +4.

Zīmīgi, ka vienus vārtus Poluņins guva arī 26.novembra mačā pret Latvijas komandu Rīgas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!