Foto: LETA

Finanšu konsultāciju uzņēmuma "Prudentia" dibinātājs Jānis Lielcepure un "Prudentia" pārējie partneri ir vienojušies par Lielcepures līdzdalības izpirkšanu.

Pēc 21 gadu darbības "Prudentia" Lielcepure turpmāk fokusēsies uz saviem privātiem projektiem, teikts paziņojumā medijiem.

"Jānis kopš "Prudentia" izveidošanas ir bijis viens no atslēgas cilvēkiem un ir veicis lielu ieguldījumu "Prudentia" attīstībā. Viņa zināšanas, kontakti, organizētie darījumi un pienesums "Prudentia" finansēm un tēlam ir bijuši ļoti nozīmīgi. Es novēlu Jānim tikpat veiksmīgi turpināt gaitas savos privātos projektos," citēts "Prudentia" vadošais partneris Kārlis Krastiņš.

"Prudentia" turpmāk piederēs pieciem partneriem: Krastiņam, Ģirtam Rungainim, Reinim Martinsonam, Jurim Eizentālam un Ivaram Pinkulim.

Tiek uzsvērts, ka "Prudentia" turpina attīstīties Baltijas līmenī un no 2020. gada marta tai ir savs birojs Tallinā. "Prudentia" un "Investment Agency" stratēģiskās sadarbības rezultātā esot izveidota viena no lielākajām korporatīvo finanšu komandām Baltijā, kopā 14 profesionāļi ar vienotu skatu uz Baltijas kapitāla tirgu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!