Portāls "Delfi" sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni "LMT Straume" otrdien, 12. janvārī, piedāvāja nokļūt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" aizkulisēs un trīs paralēlajās tiešraidēs sekot, kā komanda gatavojas KHL spēlēm.

Tiešraidē bija video no kameras, kas piestiprināta pie spēlētāja ķiveres, ieslēgts mikrofons trenerim un "LMT Straume" hokeja ekspertu studija.

Ekspertu studijā Jānis Matulis, Edgars Lūsiņš un Guntars Paste atskatījās uz komandas līdzšinējām sekmēm Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), pārrunāja neseno rīdzinieku trenera maiņu un komandas izredzes iekļūt "play off" spēlēs.

Paralēli ekspertu studijai hokejisti treniņā uz ledus gatavojās gaidāmajām mājas spēlēm. Tiešraidē skatītāji varēja visu treniņa laiku sekot kādam no "Dinamo" hokejistiem no "GoPro" video kameras skatpunkta, kas piestiprināta pie spēlētāja ķiveres.

Tāpat tiešraides laikā bija iespēja ieskatīties hokejistu ģērbtuvēs un sekot līdzi sarunai ar komandas treneri un ģenerālmenedžeri Normundu Sējēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!