Foto: F64

Turpinot cīņu par iekļūšanu Kontinentālās hokeja līgas izslēgšanas turnīrā, Rīgas "Dinamo" regulārā čempionāta ietvaros svētdien, 17. janvārī, ar 4:2 (1:0, 1:1, 2:1) pieveica Vladivostokas "Admiral" un Oskaru Bārtuli.

Pa diviem vārtiem mačā guva Filips Toluzakovs, kuru atzina arī par labāko rīdzinieku rindās, un Lauris Dārziņš, kurš komandas ceturtos vārtus guva, ripu raidot tukšos vārtos. Toluzakovs abus vārtus guva identiskā veidā, kad ātrajā pretuzbrukumā saņēma lielisku piespēli no Miķeļa Rēdliha, kurš aizsardzībā "apzaga" pretiniekus.

Spēli abas komandas iesāka raiti, bet piesardzīgi, tomēr astotajā minūtē Laurim Dārziņam, kurš iepriekšējo spēli "pāraudzināšanas nolūkos" bija izlaidis, atgriešanās komandā kļuva rezultatīva - viņš atklāja mača rezultātu.

Pēc 20 minūtēm Džonatans Blūms rezultātu izlīdzināja, bet otrā perioda beigās Toluzakovs, ar Miķelis Rēdlihu aizskrienot pretuzbrukumā, guva pirmos no saviem "dvīņu vārtiem", un "Dinamo" vēlreiz izvirzījās vadībā. Šajā trešdaļā mājinieki demonstrēja labu spēli, bieži veidojot uzbrukumus un izdarot daudz metienu pa Igora Bobkova vārtiem.

Trešā perioda sākumā viesi atkal izlīdzināja rezultātu, bet tad pienāca kārta Toluzakova otrajiem vārtiem, kas bija identiski pirmajiem - Miķelis Rēdlihs vēlreiz "apzaga" pretinieku, abi ar Filipu viņi aizskrēja pretuzbrukumā, un Toluzakovs ar precīzu metienu vārtu augšējā stūrī pārspēja "Admiral" vārtsargu.

Tuvojoties pamatlaika beigām, "Admiral" sāka pastiprināt uzbrukumu, un nomainīja Bobkovu pret sesto laukuma spēlētāju. To izmantoja mājinieki, un Lauris Dārziņš guva savus otros vārtus spēlē, raidot ripu tukšos pretinieku vārtos.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!

$duelID=239;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!