Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" vadība pagarinājusi līgumu ar ģenerālmenedžeri Normundu Sējēju, vēsta komanda.

Trešdien, 2. martā, notika AS "Dinamo Rīga" padomes sēde, kur aizvadītās sezonas sniegums tika atzīts par neapmierinošu. Neraugoties uz to, tika pieņemts lēmums turpināt sadarbību ar Sējēju, kurš aizvadītās sezonas beigās pildīja arī galvenā trenera vietas izpildītāja pienākumus.

Sējējs Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris bijis no 2008. līdz 2012. gadam, bet tad viņš sezonu strādāja Prāgas "Lev" komandā. 2013.gada aprīlī viņš atgriezās Rīgā, atsākot pildīt savus pienākumus.

Tikmēr klubs vēl meklēs galveno treneri. Kā LTV raidījumam "Sporta Studija" sacīja Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis, visticamāk, treneris tiks meklēts Čehijā vai Slovākijā.

AS "Dinamo Rīga" padome apsprieda arī komandas sastāva komplektāciju jaunajai sezonai, nosakot pamatnostādnes, vēsta komanda.

Jau ziņots, ka šajā sezonā Rīgas "Dinamo" otro gadu pēc kārtas neiekļuva Gagarina kausa izcīņā. Tāpat izslēgšanas spēlēs viņi neiekļuva trešo reizi četru gadu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!