Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētājiem jādemonstrē savs labākais sniegums jau no mača pirmajām minūtēm, nevis tas jāsāk darīt tikai tad, kad rezultāts ir 0:3, uzskata aizsargs Kristaps Zīle.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" turpina ļoti neveiksmīgo sezonu, pirmdien savā laukumā ar rezultātu 2:4 piekāpjoties Maskavas "Dinamo".

"Nebija tā, ka viņi baigi labi iesāka. Viņi mūs nenospieda un nenomētāja. Iekrita Maskavai veiksmīgi pirmie vārti, tad otri, kas bija vēl lielāka veiksme viņiem. Paši no sākuma nebijām gatavi. Nedrīkst sākt spēlēt tikai pie rezultāta 0:3. Ir jāspēlē no pirmās maiņas. Tas ir tas, kas mums ir jāmaina," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Zīle.

Zīle šajā sezonā tiek "mētāts" no Rīgas "Dinamo" uz jauniešu komandu HK "Rīga" un atpakaļ, līdz ar to spēļu grafiks viņam ir sarežģītāks nekā pārējiem.

"Ja godīgi, nebija lielas pārliecības, ka spēlēšu pret Maskavas "Dinamo". Bija ļoti grūti – man sanāk jau ceturtā spēlē četrās dienās. Nav viegli, grafiks saspringts, bet, ko darīt, tāds ir hokejs," turpināja aizsargs.

Ceturtdien Rīgas "Dinamo" komanda aizvadīs nākamo mājas spēli pret Jaroslavļas "Lokomotiv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!