Foto: F64

Pie minimālām uzvarām Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā ceturtdien tikušas latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo", ko trenē Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns, un aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas ''Admiral".

"Torpedo" ceturtdien izbraukumā ar 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) pārspēja Habarovskas "Amur".

Mačā Habarovskā vienīgos vārtus guva Dmitrijs Šuļeņins, kurš izcēlās 34.minūtē. Lai gan trešajā trešdaļā "Amur" centās atspēlēties un mājiniekiem piederēja pārsvars, rezultāts palika nemainīgs.

Daugaviņš šajā mačā laukumā pavadīja 23 minūtes un 29 sekundes, kas bija otrais ilgākais spēles laiks komandā. Latvijas hokejists veica piecus metienus pa pretinieku vārtiem, zaudēja vienīgajā iemetienā un izmantoja vienu spēka paņēmienu.

Tikmēr Bārtulis un "Admiral" ceturtdien savu skatītāju priekšā ar 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) pieveica "Soči" komandas hokejistus.

Vienīgos vārtus jau šī mača ceturtajā minūtē iemeta Roberts Saboličs, bet atlikušajās spēles 56 minūtēs rezultāts vairs nemainījās.

Bārtulis šajā spēlē laukumā pavadīja 23 minūtes un 19 sekundes, kas arī bija otrais ilgākais spēles laiks komandā. Latvieša rēķinā arī divi metieni pa vārtiem un divi bloķēti raidījumi.

Visas līgas un Rietumu konferences līdere ar 43 punktiem 18 mačos ir Maskavas CSKA, kamēr "Torpedo" iekrājuši 36 punktus 17 spēlēs, kas konferences kopvērtējumā dod trešo vietu.

Savukārt Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ar 15 spēlēs izcīnītiem sešiem punktiem ir vājākā vienība ne tikai šajā konferencē, bet arī visā līgā.

Tikmēr Austrumu konferencē līdere ar 34 punktiem 17 mačos ir pašreizējā Gagarina kausa īpašniece Magņitogorskas "Metallurg", bet "Admiral" ar 21 punktu 16 spēlēs ir 11.pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!