Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Filips Toluzakovs atzina, ka viņš nebija pārāk priecīgs par nosūtīšanu un fārmklubu HK "Liepāja", kas spēlē Latvijas čempionātā.

Septembrī Toluzakovs tika nosūtīts uz "Liepājas" komandu, jo komandas treneri nebija apmierināti ar viņa sniegumu, bet pēc divām spēlēm Latvijas čempionātā viņš atgriezās "Dinamo" sastāvā un mačā pret Podoļskas "Vitjazj" guva vārtus.

"Brauciens uz Liepāju, protams, nebija patīkams pavērsiens. Man atlika tikai turpināt strādāt un cītīgi trenēties. Atgriežoties no Liepājas, puiši iedrošināja, uzmundrināja, teica, ka viss būs kārtībā. Mikroklimats mums ir lielisks. Treneri laikam redzēja, ka cenšos un varu izpildīt dotos uzdevumus," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Toluzakovs.

Svētdien "Dinamo" pirmo reizi sezonā izcīnīja divas uzvaras pēc kārtas, un krievu spēlētājs bija pirmo vārtu autors: "Aizvadījām ļoti labu spēli. Pratām gūt vārtus, realizēt vairākumu un neļāvām viņiem gūt vārtus. Teicami," priecīgs bija Toluzakovs. "Māris Bičevskis labi aizsedza skatu vārtsargam. Metu pa vārtiem un vārtsargs nespēja glābt."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!