Foto: F64

Tuvojoties sezonas noslēgumam, Rīgas "Dinamo" otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē "Arēnā Rīga" uzņēma viesus no Sibīrijas, Hantimansijskas "Jugra" vienību, un guva uzvaru pēcspēles metienos - 2:1 (0:0, 0:0, 1:1, 0:0,1:0).

Abām komandām šī spēle faktiski neko neizšķīra - rīdzinieki jau iepriekš bija zaudējuši cerības turpināt sezonu ar "play off" turnīru, arī Hantimansijskas klubs saglabāja vien teorētiskas izredzes iegūt astoto vietu Austrumu konferences kopvērtējumā.

Šī situācija atainojās arī spēles raksturā un rezultātā - pirmie divi periodi noslēdzās bez vārtu guvuma, lai gan par apātisku maču nebūt nevarēja saukt, bija labas vārtu gūšanas iespējas gan viena, gan otrai komandai.
$duelID=559;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Mača rezultātu atklāja rīdzinieki, kad Koltinam Gilīsam sanāca pielabot ripas lidojumu, ieraidot to vārtu augšējā stūrī - 1:0. "Dinamo" uzbrucējam šie bija pirmie vārti pēc 18 spēļu pārtraukuma.

Tomēr noturēt šo minimālo pārsvaru mājiniekiem neizdevās, sešas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad uz sodīto soliņa bija Roberts Lipsbergs, viesi rezultātu izlīdzināja - 1:1.

Pagarinājumā vairākas labas izdevības bija Mikam Indrašim, Kalniņš savukārt glāba komandu šajā laukuma pusē, un uzvarētājs bija jānosaka ar pēcspēles metieniem, kuros veiksmīgāki izrādījās rīdzinieki. Jānis Kalniņš atvairīja visus trīs metienus, bet uzvaras vārti tika Filipam Toluzakovam.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!