Foto: F64

Latvijas hokeja izlases un Helsinku "Jokerit' aizsargs Artūrs Kulda pēc otrā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā uzsvēris, ka sērijas liktenis vēl nav izšķirts.

Kā ziņojām, KHL Rietumu konferences "play-off" turnīra pirmajā kārtā "Jokerit" tiekas ar Maskavas CSKA un pēc divām spēlēm, kas notika Maskavā, sērijas vadībā ar 2-0 izvirzījušies CSKA.

"Vēl pāragri runāt par izšķirošiem momentiem sērijā," Latvijas aizsargu citē izdevums "Sport Ekspress". "Komandas ir atspēlējušās gan no 0-2, pat no 0-3. Helsinkos mums ir jāuzvar. Gan pirmajā spēlē, gan šodien mums bija pietiekami daudz momentu. Pietrūka pavisam nedaudz, bet viss bija mūsu rokās. Smagi spēlēt, ja tika daudz laika jāpavada skaitliskajā mazākumā, bet, spēlējot pieci pret pieciem, izskatījāmies ļoti pieklājīgi. Ir jāspēlē akurātāk, lai nenoraidītos."

Pirmajā spēlē CSKA uzvarēja ar 4:2, bet otrajā "Jokerit" jau izrādīja sīvāku pretestību un zaudēja vien pagarinājumā ar 1:2.

Rietumu konferences izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā divas uzvaras ir arī Sanktpēterburgas SKA, kas spēlē ar Podoļskas "Vitjazj", un Maskavas "Dinamo", kas tiekas ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!