Foto: Kadrs no video
Latvijas hokeja komanda "Rīga", kas gatavojas kārtējai sezonai Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL), pirmdien ielaida astoņus vārtus un cieta kaunpilnu neveiksmi pārbaudes turnīra Čerepovecā otrajā mačā.
Ronalda Ozoliņa trenētā komanda ar 0:8 (0:2, 0:5, 0:1) piekāpās Sanktpēterburgas "SKA-Serebrjanije Ļvi" spēlētājiem.

Uzvarētājiem vārtus iemeta astoņi dažādi hokejisti. Pretinieki rezultātu atklāja jau ceturtajā minūtē un vēl pēc desmit minūtēm panāca arī 2:0, bet izšķirošais bija otrais periods, kad hokejisti no Sanktpēterburgas guva piecus vārtus.

Turnīra pirmajā mačā "Rīga" svētdien ar 0:3 atzina mājinieku Čerepovecas "Almaz" pārākumu. Šīs cīņas izskaņā izcēlās arī masveida dūru vicināšana, kaujoties visiem tobrīd uz ledus esošajiem laukuma spēlētājiem.

Turnīra turpinājumā "Rīga" otrdien mērosies ar Jaroslavļas "Loko" komandu, kam sekos spēle vēl ar divām Sanktpēterburgas komandām - trešdien pret "Dinamo", bet ceturtdien pret "SKA-1946".

Jau vēstīts, ka pagājušā sezona "Rīgas" komandai bija neveiksmīgākā pastāvēšanas vēsturē - ar 40 punktiem 56 spēlēs tā Rietumu konferences noslēgumā ieņēma pēdējo, 15.vietu. Vienībai sezonas laikā bija deviņu un desmit spēļu zaudējumu sērijas.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr iepriekšējās divās sezonās vienībai viss noslēdzies jau pēc regulārā turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!